MENÜ
2010. december.6

Vastag Csaba Az X-Faktor álmodozó szépfiúja, Vastag Csaba anno furcsa munkalehetőséget kapott. Már tudjuk, hogy félmeztelenre vetkőzött egy reklámfilm kedvéért, amiért egyetlen fillért sem fogadott el, hiszen baráti szívességből adta arcát és testét a reklámhoz. Szép gesztus volt, de Csaba azt mondja, hogy ma már nem vállalna ilyen munkát.

Kategória: X-Faktor hírek | További

Nagy Feró kontra Geszti Péter

2010. december6

Geszti Péter Ezentúl így lesz. Akárki esik ki az X-Faktorból, nagy felháborodást kelt. Wolf Kati búcsúja is megosztotta a nézőket, a versenyzőket és a mentorokat is. Talán egyedül Kati fogja fel pozitívan a távozást. Most már több ideje marad, hogy két gyermekes anyukaként lányaival foglalkozzon. Feró és Geszti között alakult ki parázsvita, ami nem csak az élő show alatt bontakozott ki, hanem a mai napig ellentétes nézeteket vallanak. Nagy Feró kontra Geszti Péter Tovább..

Kategória: X-Faktor hírek | További ,

Most akkor Ki kivel kavar?

2010. december 3.

Király L. Norbi Az X-Faktor versenyzők bonyolult szerelmi románcokba keveredtek? Takács Nikolas Janicsák Vecával jár? Vastag Tomi Mimivel szűrte össze a levet? Nyári Edit pedig szerelmi háromszögbe keveredett Vastag Csabával és Király L. Norbival? Mit lehet elhinni az újságokból? Nikolas nem győzi tagadni a híreket, hogy barátságon kívül nincs semmi közte és Veca között. Most akkor Ki kivel kavar? Tovább..

Kategória: X-Faktor hírek |

Norbi és Csaba nem él vissza a népszerűséggel

2010. november 29.

Vastag Csaba Nem kétséges, hogy a lányok odavannak a két X-Faktoros versenyzőért. Nem csak szavazatokkal halmozzák el a két fiút, hanem rajongói levelekkel és felajánlkozásokkal is. Vastag Csaba és Király l. Norbert azonban talpig úriemberek, nem használják ki a kínálkozó alkalmakat. Keresztes Ildikó, Norbi mentora mesélt arról, hogy Norbi alig tudja Norbi és Csaba nem él vissza a népszerűséggel Tovább..

Kategória: X-Faktor hírek | További ,

Janicsák Veca és Takács Nicolas egymásba szerettek?

2010. november 26.

Takács Nikolas Olyan híresztelések terjednek az éterben, hogy az X-Faktor két tehetséges énekese, Takács Nikolas és Janicsák Veca többet érez egymás iránt, mint szimpla barátság. Mindketten fiatalok, tehetségesek, nincs párjuk és össze vannak zárva. Az énekesek tagadják, hogy bármi is kialakult volna köztük, azonban az tény, hogy Janicsák Veca és Takács Nicolas egymásba szerettek? Tovább..

Kategória: X-Faktor hírek | További ,

Tomi és Nikolas mentoranyjuknál vacsorázott

2010. november 26.

Keresztes Ildikó Az X-Faktor mentorai közül nem kétséges, hogy Keresztes Ildikó a legaggódóbb. Most, hogy Takács Nikolas után Vastag Tamás is túl van egy párbajon, összehívta a fiúkat egy vacsorával egybekötött beszélgetésre. Ildikó igazán kitett magáért, hiszen erdélyi lakomát varázsolt a srácok elé. Tomi és Nikolas mentoranyjuknál vacsorázott Tovább..

Kategória: X-Faktor hírek | További , ,

Dorkáéknak anyagi gondjaik vannak

2010. november 25.

Shodeinde Dorka Shodeinde Dorka, az X-Faktorból kiesett fiatal anyuka most mesélt először anyagi helyzetéről. Ki gondolná, hogy a fény és csillogás után a monoton hétköznapokban ugyanolyan megélhetési gondokkal küzd Dorka, mint egy átlagember. Dorka férje Ausztriában focizott, de családjáért feladta munkáját és tanulmányait is, ezért Magyarországra költözött. Dorkáéknak anyagi gondjaik vannak Tovább..

Kategória: X-Faktor hírek | További ,

Ördög Nóri terhes?

2010. november 24.

nori-rovid-hajjal Az X-Faktor csinos műsorvezetője új szerepre készül. Az RTL Klub háza táján azt csiripelik a madarak, hogy Ördög Nóri babát vár. Nóri cáfolja a híreket, azonban ha jobban megfigyeljük viselkedését, rájöhetünk az igazságra. Nóri valószínűleg babona miatt nem akarja világgá kürtölni, hogy gyermeket vár. Magánéleti dolgait nem szereti kiteregetni a nyilvánosság elé. Ördög Nóri terhes? Tovább..

Kategória: X-Faktor hírek | További

Geszti mérges – Nem Dorkának kellett volna kiesnie

2010. november 24.

geszti-peter Szombaton Shodeinde Dorka búcsúzott az X-Faktortól. A fiatal énekesnő jól tűrte a megpróbáltatásokat, mosolygós és vidám maradt a búcsú alatt is. A kulisszák mögött Geszti értetlenül állt, szerinte Dorka igazságtalanul esett ki. Geszti Péter nem rejtette véka alá véleményét. Egyáltalán nem számított Dorka kiesésére. Geszti mérges – Nem Dorkának kellett volna kiesnie Tovább..

Kategória: X-Faktor hírek | További ,

Gigantikus X-Faktor koncert az Arénában

2010. november 22.

Nóri és Balázs A legutóbbi X-Faktor adásban a műsorvezetők olyan hírt harangoztak be, amire minden rajongó felkapta a fejét. Hatalmas koncertre készül a döntőbe jutott 12 énekes. Még karácsony előtt, december 22-én a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre a show. Már csak pár hét, és kiderül, ki nyeri a magyar X-Faktort. Gigantikus X-Faktor koncert az Arénában

 

Szavazás

Tetszik az oldal
nem
igen
Asztali nézet